På gång i Härnösand

 1. Pensionat/B&B

  Välkommen till Bed & Breakfast på Härnösands folkhögskola! Vårt B&B är en idealisk utgångspunkt för att upptäcka såväl Höga kusten som Härnösand. Miljön är alkohol- och rökfri.

 2. Pensionat/B&B

  Lotsplatsen är lätt att nå och ligger endast 15 minuters bilväg från Härnösands centrum. Här är platsen där du bara kan njuta av den underbara naturen, lyssna på vågorna, läsa en god bok...eller bara vara!

 3. Pensionat/B&B

  Sörgårdens logi på Vårsta Diakoni erbjuder logi i lugn och gedigen miljö, där återbruk är vårt signum. Rummen har dusch och toalett och har alla sin egen prägel. Under säsong kan du njuta av vår fina trädgård med tillhörande växthus

 4. Pensionat/B&B

  Wikmanska huset sägs vara ett av Härnösands äldsta och anrikaste hus, med en äkta guldspik i fasaden. Huset finns på kartor från 1700-talet, men fastigheten har anor från mitten av 1600-talet. I den äldsta byggnadsdelen finns en mindre...

 5. Pensionat/B&B

  Villa Sedin (fd Ekholms B&B) har i många år varit ett mycket populärt B&B och ligger i de lugna och vackra kvarteren Östanbäcken, vid domkyrkan.

 6. Pensionat/B&B

  Östanbäcken Bed & Breakfast är perfekt för både kortare och längre bokningar. Det vackra 1700-tals kvarteret Östanbäcken ligger avskilt men ändå mitt i Härnösands centrum.